fbpx

Dakdekker schuin dak

Heeft u een schuin dak met dakpannen, die beschadigd, verschoven of poreus zijn? Dakspecialist Gelderland is uw professionele en betrouwbare partner bij het vervangen van dakpannen of het leggen van een nieuw pannendak. Het is de ideale dakbedekking voor het water- en winddicht maken van het hellende dak van uw woning of bedrijfspand. Onze dakexperts leggen zowel keramische als betonnen dakpannen, waarbij u de keuze heeft uit vele soorten, modellen en kleuren. U krijgt een dakbedekking voor uw schuine dak die perfect aansluit op uw wensen en woonstijl. Ervaar het zelf en informeer naar de mogelijkheden van reparatie, reparatie of vernieuwing van uw schuine dak.

Gratis deskundige dakinspectie van uw hellende dak

Gescheurde of afgebrokkelde dakpannen op uw schuine dak, pannen die niet (meer) goed aansluiten of door slijtage en verwering water doorlaten. Het zijn oorzaken van daklekkage. Bij een schuin dak is een lekkage opsporen niet zo gemakkelijk. De daklekkage kan zich op een andere plek bevinden dan waar de vochtoverlast zich manifesteert. Het dakbeschot, de dakisolatie en het plafond kan het binnendringende water op uw hellende dak lange tijd vasthouden, voordat de gevolgen zichtbaar zijn. Dakspecialist Gelderland stelt met een gratis deskundige dakinspectie exact vast waar uw schuine dak beschadigd is, lekt, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is.

RTL button bekend van tv

Keramische of betonnen dakpannen voor uw schuine dak

De meeste woningen hebben een schuin dak. Dakpannen worden het meest gebruikt als duurzame en stijlvolle dakbedekking. U heeft de keuze uit keramische dakpannen of betonnen dakpannen. De hoogwaardige dakpannen van gebakken klei hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar. En vaak nog langer als u gebruikmaakt van periodiek onderhoud van uw hellende dak. Met betonnen pannen voor uw schuine dak bent u nog voordeliger uit. Deze dakpannen gaan gemiddeld circa 30 jaar mee. Onze VCA-gediplomeerde dakexperts adviseren u op maat welke dakpannen het meest geschikt zijn.

  • 24-uursservice voor spoed
  • Actief in heel Gelderland
  • 10 jaar garantie
  • VCA-gediplomeerd vakbedrijf

Dakwerkzaamheden combineren met dakisolatie

Dakspecialist Gelderland biedt vele qua keramische en betonnen dakpannen vele mogelijkheden voor uw schuine dak. Het is voor behoud van uw dak aantrekkelijk om de werkzaamheden af te ronden met een coating of impregneren. Hiermee beschermt u uw hellende dak tegen de wisselende weersomstandigheden en u voorkomt in de toekomst vorstschade, schimmeloverlast, mosvorming, algen, vuil en kalkaanslag. Het is tevens interessant om gelijktijdig dakisolatie te laten aanbrengen, waarbij u de keuze heeft uit verschillend isolatiemateriaal. Uw energielast gaat fors omlaag, uw woningwaarde en wooncomfort gaan flink omhoog. Profiteer van de vele voordelen van dakpannen voor uw schuine dak:

  • Uitstekend bestand tegen wisselende en extreme weerscondities.
  • Onderhoudsvriendelijke dakbedekking.
  • Zeer lange levensduur; nóg langer met periodiek onderhoud.
  • Hogere brandveiligheid.
  • Eenvoudig en snel te leggen, met een mooie uitstraling naar uw woonwens.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen ([email protected]) of gebruikmaken van het contactformulier.

Uw dakdekker in Gelderland helpt met alle klussen

Dakspecialist Gelderland helpt u met een dakrenovatie of vernieuwing van uw schuine dak. Met de plaatsing van panlatten en tengellatten wordt voor een goede ventilatie gezorgd, met luchtstroming vanaf de dakvoet naar de nok. Wij kunnen een onderdak plaatsen voor optimale waterdichtheid. Heeft u een spoedklus vanwege daklekkage of ernstige dak beschadiging? Maak gebruik van onze 24-uursservice. Of maak een afspraak voor reguliere dakwerkzaamheden. Meer weten of een gratis vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact op.

WhatsApp WhatsApp ons