fbpx

Dakkapel repareren

Dakkapel repareren

Een dakkapel kan door een storm, regenoverlast, achterstallig onderhoud of slijtage beschadigd raken. U hoeft dan niet gelijk de gehele dakkapel te vervangen. Dakspecialist Gelderland kan op deskundige, snelle en voordelige wijze uw dakkapel repareren. Dit is een aanzienlijk goedkopere optie dan vernieuwing. Wij repareren de kapotte delen en zorgen ervoor, dat uw dakkapel weer wind- en waterdicht wordt en keurig wordt afgewerkt. Kies bij schade voor een dakkapel repareren en neem contact op met het ervaren en VCA-gediplomeerde Dakspecialist Gelderland om nog jarenlang plezier van uw dakkapel te hebben.

Elk deel van de dakkapel repareren

Dakspecialist Gelderland kan elk deel van uw dakkapel repareren, van materialen als hout, aluminium, kunststof, trespa en zink. Beschadigingen aan het kozijn, de zijwanden of de boeiboorden kunnen worden hersteld. Een barst of sterretje in het glas kan worden opgelost met nieuw, dubbel glas, dat tevens een hogere isolatiewaarde heeft. Er kan vervelende lekkage aan het dak zijn of het verouderde en beschadigde lood bij de dakkapel vraagt om een reparatie.

Wij verrichten tevens een reparatie aan het rolluik voor de dakkapel.

Dakkapel repareren

Spoedservice dakkapel repareren bij lekkage

Een dakkapel vergroot uw woon- of werkruimte, maar vraagt ook periodieke inspectie voor een lange levensduur en het voorkomen van reparaties. Het kan zijn dat sommige onderdelen niet goed (meer) op elkaar aansluiten, zoals de kozijnen, dakbedekking of pannenkap, met lekkage tot gevolg. Dakspecialist Gelderland heeft de kennis en ervaring, machines en materialen om de exacte oorzaak van de lekkage met een dakinspectie snel op te sporen en te verhelpen. Bij een melding van een acute lekkage, treedt onze 24-uursservice in werking. Een van onze monteurs lost met dakkapel repareren het probleem direct op.

Onderhoudscontract om schadekans dakkapel te beperken

Dakkapel repareren kan noodzakelijk zijn doordat harde stormwind, een hevige regen- of hagelbui of aanhoudende sneeuwval de dakbedekking heeft verschoven of beschadigd. Dakspecialist Gelderland repareert dakkapellen met elk soort dakbedekking: kunststof, EPDM, bitumen en dakpannen. Als u kiest voor een onderhoudscontract, worden dakkapelproblemen vroegtijdig opgemerkt en wordt het risico op schade beperkt. Bovendien hoeft u zich dan geen zorgen meer te maken dat uw verzekering niet uitkeert bij een dakkapel repareren.

 

Informeer naar de mogelijkheden van een dakkapel repareren door Dakspecialist Gelderland. Bel 073-8700163, e-mail ([email protected]) of verzend het contactformulier of offerteformulier voor meer informatie, advies, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen? Gebruik het formulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)

Ons werkgebied

Hieronder de straal van ons werkgebied.

WhatsApp WhatsApp ons