fbpx

Lekkage dak

Heeft u een daklekkage die u direct verholpen wilt zien? Meld uw lekkage bij Dakspecialist Gelderland en een van onze VCA-gecertificeerde, ervaren monteurs komt zo snel mogelijk bij u op locatie om het dakprobleem op te lossen. Voor een lekkage en een spoedreparatie aan uw dak hebben wij een 24-uursservice, die dag en nacht paraat staat. Zeven dagen per week en 365 dagen per jaar. Wij sporen de exacte oorzaak van het lekkende dak op en wij zorgen ervoor dat uw dak weer waterdicht wordt. Ernstige gevolgschade en bijkomende hoge kosten worden hiermee voorkomen.

RTL button bekend van tv

Gratis dakinspectie om oorzaak lekkage dak op te sporen

Het opsporen en verhelpen van een daklekkage is werk voor experts. Dakspecialist Gelderland beschikt over de kennis, vaardigheden en materialen om deze klus snel en vakkundig te klaren. Wij verrichten een gratis deskundige dakinspectie (inclusief het maken van foto’s) om de staat van uw dak in kaart te brengen en de oorzaak van het lekkende dak boven water te krijgen. De lekkage kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door:

Daklekkage vaker op plat dan op schuin dak

Een daklekkage kan op allerlei soorten daken optreden. Een plat dak is gevoeliger voor lekkage dan een schuin dak. Dit komt omdat er op vlakke daken vaak water blijft staan, totdat het uiteindelijk verdampt of definitief wordt afgevoerd. Betonnen of keramische dakpannen op een hellend dak zijn sterker, slijtvaster en gaan langer mee dan een bitumineuze dakbedekking op een plat dak.

  • Actief in heel Gelderland
  • VCA-gediplomeerd vakbedrijf
  • 24-uursservice voor spoed
  • 10 jaar garantie
Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Lekkend dak voorkomen met periodiek onderhoud

Het is belangrijk om de daklekkage snel op te lossen, zodat er geen water binnendringt in uw woning of bedrijfspand. Een aanhoudende lekkage kan leiden tot doorslaande muren met schimmelvorming, kringen en vlekken op het plafond, afbladderend behang, aantasting van de dakconstructie en de boeidelen en schade aan uw interieur en vloer. U blijft problemen voor met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract bij Dakspecialist Gelderland. Afhankelijk van uw wensen, komen wij één of twee keer per jaar langs voor periodiek onderhoud. U voorkomt hiermee een lekkage van uw dak en u verlengt de levensduur van uw dakbedekking.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen ([email protected]) of gebruikmaken van het contactformulier.

Weer een droog dak boven uw hoofd

Schakel bij een daklekkage direct Dakspecialist Gelderland in, want haast is geboden. Na een grondige, gratis dakinspectie krijgt u een offerte op maat over de reparatie- en herstelwerkzaamheden. Wij geven 10 jaar garantie op onze geleverde producten en diensten. Neem contact op en wij zorgen ervoor dat u weer een droog dak boven uw hoofd heeft.

WhatsApp WhatsApp ons