fbpx

Stormschade

Offerte stormschade geschikt voor uw verzekeraar

Het stormt altijd wel een aantal keer per jaar in Nederland. Stormschade aan uw dak is niet altijd te voorkomen. Door hevige windstoten kunnen pannen van uw schuine dak waaien of boomtakken de bitumen dakbedekking op uw platte dak beschadigen. Roep zo snel mogelijk de deskundige hulp in van Dakspecialist Gelderland. Wij hebben een 24-uursservice om een acute daklekkage te melden. Een van onze VCA-gecertificeerde en ervaren schade-experts verricht een gratis grondige dakinspectie om de oorzaak en de gevolgen van de stormschade vast te stellen.

Bij stormschade is er vaak sprake van een daklekkage. Het is van belang dat de juiste oorzaak wordt achterhaald en de schade snel wordt hersteld, om ernstige gevolgschade en bijkomende hoge kosten te voorkomen. Een van onze experts brengt bij u op locatie advies uit en stelt een offerte op maat op voor de noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden. U wordt volledig ontzorgd. Deze offerte is geschikt om door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij om de schade deels of volledig vergoed te krijgen.

Oorzaak en gevolgen stormschade snel verhelpen

Stormschade kan zich tonen aan uw dak, dakpannen, bitumen dakbedekking, dakgoten, regenpijpen, nokvorsten, gevels, dakramen en dakkapel. Dakspecialist Gelderland helpt u uit de nood met:

  • Gratis deskundige dakinspectie om de oorzaak van de problemen vast te stellen.
  • Begeleidende fotoreportage van de stormschade (op aanvraag).
  • Een voordelige maatofferte voor de noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden.
  • Vakkundig en eerlijk advies over het verhelpen van de schade.
  • Offerte die door uw verzekeraar wordt geaccepteerd.
  • 10 jaar garantie op onze geleverde producten en werkzaamheden.

U kunt het risico op schade door storm sterk terugdringen met een onderhoudscontract op maat van Dakspecialist Gelderland. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

WhatsApp WhatsApp ons