fbpx
 

Lekkage melden

Lekkage melden

Heeft u last van daklekkage door stormschade, met afgebroken boomtakken die uw dak beschadigd hebben of van het dak gewaaide dakpannen?  Lekt uw dak door barsten en scheuren in uw bitumen dakbedekking? Of heeft u binnendringend hemelwater door gescheurd lood bij de schoorsteen of bij de dakkapel? Dakspecialist Gelderland helpt u in alle gevallen uit de nood met een 24-uursservice. Meld telefonisch uw lekkage en dakschade en een van onze VCA-gecertificeerde, ervaren monteurs komt binnen de afgesproken termijn bij u langs. De oorzaak van de lekkage wordt vastgesteld en snel en vakkundig verholpen.

Spoedservice om een acute daklekkage te verhelpen

Er is niets zo vervelend als een lekkend dak, waarbij u merkt dat het niet alleen buiten nat wordt. De gevolgschade kan groot zijn, met doorslaand vocht en schimmelvorming op de muren, afbladderend behang, kringen en vlekken op het plafond, aantasting van het isolatiemateriaal en de dakconstructie en uiteindelijk beschadiging van het interieur en de vloer.

Het is daarom van cruciaal belang om zo snel mogelijk deskundige hulp in te roepen, om de lekkage zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Dankzij de 24-uurs spoedservice van Dakspecialist Gelderland kunt u dag en nacht contact opnemen voor een spoedreparatie van uw dakschade met wateroverlast. Wij zijn altijd bereikbaar. Een van onze monteurs is binnen 24 uur bij u op locatie.

Service op hoog niveau van uw dakspecialist

Dankzij de 24-uursservice van Dakspecialist Gelderland weet u zeker dat uw dak bij een lekkage snel wordt gerepareerd. Wij staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar (óók tijdens de weekenden en feestdagen) voor u klaar. Wij werken op hoog niveau en wij verlenen graag service op hoog niveau.

Meld uw lekkage

Vul hieronder uw gegevens in en omschrijf kort uw daklekkage. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)

Ons werkgebied

Hieronder de straal van ons werkgebied.

WhatsApp WhatsApp ons