fbpx
 

Zinkwerk

Zinkwerk

Zoekt u een goede en voordelige dakdekker voor zinkwerk? Dakspecialist Gelderland gebruikt tijdens de uiteenlopende dakwerkzaamheden regelmatig zink, lood en koper. Deze eenvoudig te verwerken metalen worden vaak toegepast bij de afwerking van dakranden, kilgoten, dakgoten en regenpijpen. Zinkwerk geeft uw dak een stijlvolle uitstraling, het is recyclebaar en het heeft een zeer lange levensduur. Met ons lood- en zinkwerk worden uw dak en toebehoren waterdicht afgesloten.

Dakspecialist Gelderland zorgt er met vakkundig zinkwerk voor dat uw dak bestand is tegen de vele weersinvloeden, zoals neerslag, (storm)wind, hitte en vorst. Een dakrand, dakgoot of regenpijp kan door achterstallig onderhoud, slijtage of stormschade beschadigd raken. Met mogelijk lekkage tot gevolg.

Onze VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekkers plaatsen, herstellen of vervangen zinken, koperen en kunststof dakgoten voor particulieren en bedrijven, zowel in renovatie als nieuwbouw. Wij beschikken over de kennis, vakbekwaamheid en materialen om zink, koper en lood op traditionele wijze te bewerken.

WhatsApp WhatsApp ons