fbpx

Dakdekker in Apeldoorn

Heeft u te kampen met een daklekkage of last van stormschade, met een beschadigd schuin dak door afgewaaide dakpannen of afgebroken boomtakken op uw platte dak? Dakspecialist Gelderland is uw vakbekwame en voordelige dakdekker in Apeldoorn, die uw dak weer zo snel mogelijk herstelt. Bij een acuut probleem helpen wij u uit de nood met onze 24-uursservice, die 7 dagen per week en 365 dagen per jaar paraat is. Constateert u een lekkage? Meld dit direct en een van onze VCA-gecertificeerde, ervaren monteurs komt binnen de afgesproken tijd bij u langs op locatie.

Dakdekker in Apeldoorn en omgeving Gelderland

RTL button bekend van tv

Oorzaak daklekkage opsporen met een gratis dakinspectie

Een daklekkage of dakbeschadiging kan vele oorzaken hebben. De dakdekker in Apeldoorn achterhaalt de exacte reden van het vochtprobleem met een gratis deskundige dakinspectie. De staat van uw dak wordt nauwgezet in kaart gebracht. Op aanvraag worden er foto’s gemaakt om het dakprobleem goed in beeld te brengen. Na uw akkoord op onze scherpe offerte, worden de noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden verricht, zoals:

Dakdekker in Apeldoorn reinigt, coat of impregneert uw dak

Grote dakproblemen zijn te voorkomen met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract bij dé dakdekker in Apeldoorn. In dat geval worden periodiek alle risicogebieden aan uw dak en toebehoren aan een nauwkeurige inspectie onderworpen. Beginnende dakproblemen worden vroegtijdig in de kiem gesmoord. Uw dak kan in de loop der jaren ook last krijgen van mossen, algen, vuil, kalkaanslag en vogeluitwerpselen. Dit wordt door uw dakdekker bestreden met:

  • Reinigen
    Alle aanslag wordt onder hoge druk met heet water van uw dak gespoten.
  • Coaten
    Een vocht- en vuilafstotende beschermlaag op uw dak, in een gewenste kleur.
  • Impregneren
    Met een speciale vloeistof uw dak beschermd tegen vocht, vuil en uv-straling.
Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Uiteenlopende dakwerkzaamheden van en op hoog niveau

Dakspecialist Gelderland levert als dakdekker in Apeldoorn uiteenlopende dakwerkzaamheden op en van hoog niveau, op allerlei soorten daken. Van het dak van uw woning, carport, dakkapel, garage, veranda of serre tot het dak van uw kantoor, winkel, showroom of bedrijfshal. Het nieuw leggen of renoveren van een dakbedekking is goed te combineren met dakisolatie. U geniet het hele jaar van de juiste temperatuur in huis én u bespaart jaarlijks fors op uw energiekosten.

Kies net als vele anderen voor dé dakdekker in Apeldoorn. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

WhatsApp WhatsApp ons