fbpx
 

Dakinspectie

Dakinspectie

Twijfelt u of uw dakbedekking, lood- en voegwerk en goten nog in goede conditie zijn? Of heeft u last van daklekkage door achterstallig onderhoud, ernstige slijtage of een dakbeschadiging door extreme weersomstandigheden? Loop geen enkel risico op waterschade en kies voor een gratis deskundige dakinspectie door Dakspecialist Gelderland. De staat van uw dak en toebehoren wordt perfect in kaart gebracht. De exacte oorzaak van een vochtprobleem wordt achterhaald. U krijgt advies over de beste oplossing en een offerte op maat over noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden. Op aanvraag worden er tevens foto’s van uw dak genomen, zodat u ook ziet wat de dakproblemen zijn.

Exacte oorzaak dakprobleem opgespoord en verholpen

Een professionele, gratis dakinspectie maakt duidelijk of uw dak beschadigd is, lekkage vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Het is van belang dat de juiste oorzaak van het dakprobleem wordt opgespoord, zodat er later geen ernstige gevolgen optreden die u flink op kosten jagen. Met een nauwkeurige inspectie van uw platte dak of schuine dak worden belangrijke dakproblemen ontdekt, zoals:

Door het vaststellen van de oorzaak, worden grotere gevolgen voorkomen. Denk aan doorslaande muren met schimmelvorming, vlekken en kringen op het plafond, afbladderend behang, aantasting en verzakking van de dakconstructie (verrotting van het hout) en beschadiging van het interieur. Met een tijdige dakinspectie houdt u deze problemen op afstand.

Ook dakopbouw, dakconstructie en dakafvoeren geïnspecteerd

Een dakinspectie door de experts van Dakspecialist Gelderland beperkt zich niet tot uw platte of hellende dak alleen. Ook de dakopbouw, dakconstructie, afvoeren en andere toebehoren van het dak worden in het onderzoek meegenomen. De houten balken van de dakconstructie gaan bij blijvende vochtoverlast verrotten en verschimmelen. De dakbedekking kan niet meer worden gedragen.

Het metselwerk, voegwerk, de loodslabben en het plateau bij de schoorsteen worden in de inspectie niet vergeten. Dit geldt ook voor de dakgoten, dakramen en dakkapel. Wilt u zonnepanelen op uw dak? Dan beoordelen wij of uw huidige dak geschikt is voor de plaatsing van een zonne-installatie.

Dakinspectie combineren met periodiek onderhoud

Voor duurzaam behoud van uw dak kunt u het beste de gratis dakinspectie combineren met een onderhoudscontract naar wens. Wij komen één of twee keer per jaar bij u langs om uw dak in goede staat te houden. U voorkomt hiermee grote dakschades en u verlengt de levensduur van uw dakbedekking. Met een voordelig onderhoudsabonnement heeft u bovendien bij een eventuele schade de garantie dat uw verzekeraar uitkeert.

Gratis dakinspectie

Maak gebruik van een gratis vakkundige dakinspectie

Aarzel niet en neem contact op met Dakspecialist Gelderland voor een gratis vakkundige dakinspectie. Wij maken een afspraak om langs te komen of een dag en tijdstip dat u het beste schikt.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Ons werkgebied

Hieronder de straal van ons werkgebied.

WhatsApp WhatsApp ons