fbpx

Dakdekker in Beuningen

Heeft u een klus aan uw dak en zoekt u daarvoor een professionele en betaalbare dakdekker in Beuningen? Dakspecialist Gelderland is van alle markten thuis. Wij zijn een ambachtelijk, VCA-gecertificeerd dakdekkersbedrijf in de breedste zin van het woord. Onze vakkundige werkzaamheden variëren van het plaatsen, repareren en onderhouden van bitumen dakbedekkingen en keramische en betonnen dakpannen tot dakisolatie, zinkwerk, het verhelpen van daklekkage en dakrenovatie en onderhoud. Bel direct (024 – 202 21 00) of vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan voor uw specifieke dakprobleem.

Dakdekker in Beuningen

RTL button bekend van tv

Gratis dakinspectie en onderhoudscontract op maat voor behoud van uw dak

Het dak van uw woning of bedrijfspand houdt u droog tijdens wisselende weersomstandigheden. Is uw dak beschadigd, heeft u een daklekkage of twijfelt u aan de onderhoudsstaat en conditie van uw dak? Uw dakdekker in Beuningen komt bij u langs voor een gratis deskundige dakinspectie. Hiermee bent u grote dakproblemen voor. Of onze specialisten ontdekken tijdig een lekkend dak als gevolg van achterstallig onderhoud, ernstige slijtage of dakbeschadiging door extreme weersomstandigheden.

De experts van Dakspecialist Gelderland inspecteren niet alleen de dakbedekking, maar ook de regenpijp, dakgoten, schoorsteen, nokvorsten, boeidelen, windveren, dakkapel en dakramen op kwaliteit en waterdichtheid. Combineer de kosteloze dakinspectie met een onderhoudscontract naar wens. U verlengt hiermee de levensduur van uw dak én u heeft hierdoor de garantie dat bij een eventuele dakschade uw verzekeraar de schadekosten uitkeert.

Dakdekker in Beuningen inroepen op afspraak of direct voor spoedreparaties

Uw dakdekker in Beuningen verricht allerhande dakwerkzaamheden op afspraak en spoedreparaties bij een daklekkage. Hiervoor hebben wij een 24-uursservice die dag en nacht paraat staat. Onze monteurs komen zo snel mogelijk op locatie om het dakprobleem op te lossen, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Door snel handelen wordt ernstige gevolgschade en bijkomende hoge kosten voorkomen. Onze veelomvattende dakwerkzaamheden zijn altijd van hoog niveau.

  • Vervanging van kapotte, verschoven of poreuze dakpannen of leggen van een nieuw pannendak.
  • Vernieuwing van een versleten, beschadigde en/of gescheurde bitumen dakbedekking.
  • Reparatie of vervanging van beschadigde, afgebrokkelde kantpannen of nokvorsten.
  • Herstel van schade aan het lood-, voeg- en metselwerk bij de schoorsteen of dakkapel.
  • Reparatie of vernieuwing van gebrekkige dakgoten, regenpijpen. kilgoten of zinkwerk.
Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Hoogwaardige werkzaamheden op alle soorten daken

Dakspecialist Gelderland verricht als dé dakdekker in Beuningen hoogwaardige werkzaamheden op alle soorten daken. Platte daken en schuine daken van uw woning, appartement, kantoor, winkel, bedrijfshal, garage, showroom, carport, dakkapel of aan- en uitbouw. U kunt ons ook inschakelen voor:

De dakdekker in Beuningen geeft 10 jaar garantie op alle geleverde producten en diensten. Heeft u vragen of verzoeken? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen als allround dakdekkersbedrijf voor een wind- en waterdicht dak. Lees de ervaringen van onze klanten om u een goede, eerste indruk te vormen van onze dienstverlening en service.

WhatsApp WhatsApp ons