fbpx
 

Dakgoot vernieuwen reparatie

Dakgoot vernieuwen of repareren

Is het noodzakelijk om uw dakgoot te vernieuwen of repareren, als gevolg van beschadiging, slijtage of achterstallig onderhoud? Het is zaak om dit tijdig te laten doen, om daklekkage buiten de deur te houden. Schakel Dakspecialist Gelderland in om grote problemen te voorkomen, want een niet goed functionerende dakgoot kan ook leiden tot een natte buitenmuur met schimmelvorming, houtrot en uiteindelijk zelfs vochtige binnenmuren.

Naast dakgootvernieuwing ook reiniging

Heeft u last van een vochtige buitenmuur na neerslag? Zijn er lekken in de bak of ombouw van de goot, of zitten er scheuren of barsten in de naden of de dakgoot? De VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekkers van Dakspecialist Gelderland zorgen voor snel en vakkundig dakgoot vernieuwen of repareren.

Het komt regelmatig voor dat een zinken dakgoot na een aantal jaren lekt. Het metaal wordt dun en er komen scheurtjes in. Wij kunnen dit repareren met loodband, een coating of EPDM. Het is tevens van belang dat de dakgoot regelmatig wordt gereinigd, om verstopping en lekkage af te wenden. Bij een dichtslibbende goot hoopt het water zich op en trekt onder het dak. Er kunnen ook vogelnesten in uw dakgoot van zink of pvc ontstaan. Een schone en nieuwe dakgoot voorkomt deze problemen.

WhatsApp WhatsApp ons