fbpx

Dakspecialist Gelderland: alles voor uw dak

Bij het verhelpen van een daklekkage, een grote of kleine dakrenovatie of periodiek dakonderhoud bent u gebaat bij een vakkundige, betrouwbare en voordelige dakdekker in Arnhem. Dakspecialist Gelderland is uw expert in uiteenlopende dakwerkzaamheden. Wij zijn een dynamisch, ervaren en VCA-gecertificeerd bedrijf, dat ambachtelijk vakmanschap, betrokkenheid en klantgerichtheid als belangrijke waarden heeft. Uw Arnhemse dakdekker brengt en houdt uw dak in perfecte staat en verlengt met uiteenlopende dakwerkzaamheden de levensduur van uw dak. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Vraag meer informatie aan of verzoek direct om een vrijblijvende gratis offerte.

Op zoek naar een Dakdekker in Arnhem omgeving?

RTL button bekend van tv

Kosteloze deskundige dakinspectie en voordelig onderhoudsabonnement

Uw dakdekker in Arnhem onderscheidt zich van de concurrentie met een breed dienstenpakket, een kosteloze deskundige dakinspectie en voordelige onderhoudscontracten op maat.  Een dakinspectie verschaft u inzicht of uw dak lek of beschadigd is, achterstallig onderhoud heeft of aan het einde van zijn levensduur is. Op aanvraag worden er foto’s genomen om specifieke dakproblemen op uw platte dak of schuine dak zichtbaar te maken. Ook de dakopbouw, dakconstructie en hemelwaterafvoeren worden in het onderzoek meegenomen.

Voor duurzaam behouw van uw dak kunt u de dakinspectie het beste combineren met periodiek onderhoud op basis van een voordelig onderhoudsabonnement. Bijvoorbeeld één of twee keer per jaar. Met een onderhoudscontract bij de dakdekker in Arnhem heeft u de garantie dat uw verzekeraar bij een daklekkage met waterschade de reparatie- en herstelkosten vergoedt.

Dakdekker Arnhem: ontzorgt u met een breed dienstenpakket

De ervaren dakdekker in Arnhem is expert in het leggen of vervangen van bitumen dakbedekkingen en dakpannen. Wij gebruiken twee soorten bitumen: APP (Atactisch PolyPropyleen) waarin elastische kunststof is verwerkt en SBS (Styreen Butadieen Styreen), dat  kunstmatig gefabriceerd rubber bevat. Een mooi pannendak leggen wij met keramische of betonnen dakpannen. Ons brede dienstenpakket omvat nog veel meer, zoals:

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Allround dakdekker die van alle markten thuis is

Uw dakdekker in Arnhem is qua dakwerkzaamheden van alle markten thuis. Heeft u last van een lekkend dak door bijvoorbeeld stormschade? Meld uw lekkage direct bij onze 24-uursservice, die dag en nacht voor u klaar staat voor spoedreparatie en herstel. Ook tijdens de weekenden en feestdagen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag.

WhatsApp WhatsApp ons