fbpx
 

Waterschade

Waterschade

Heeft u waterschade opgelopen door daklekkage, als gevolg van een storm, achterstallig onderhoud of ernstige slijtage aan uw dakbedekking? Dakspecialist Gelderland is als gecertificeerd vakbedrijf uw betrouwbare en betrokken partner bij het opsporen en verhelpen van de lekkage en de waterschade. Eén van onze ervaren vochtexperts komt langs op locatie voor een gratis deskundige dakinspectie, waarbij de staat van het dak wordt geanalyseerd, de oorzaak van de vochtschade wordt vastgesteld en de lekkageschade met reparatie- en herstelwerkzaamheden wordt verholpen.

Oorzaak lekkageschade opgespoord en weggenomen

Waterschade kan overal zijn oorzaak hebben. Het kan komen door een lekkend pannendak of bitumen dakbedekking, maar ook door beschadigde nokvorsten of een lekkende afvoer of leiding. Een gebrekkige, verstopte dakgoot of regenpijp kan vochtoverlast met schade geven, of er kan zich in de kelder of kruipruimte een vochtprobleem voordoen. Wij beschikken over een 24-uursservice waar u uw lekkage kunt melden.

Wat de oorzaak ook is, Dakspecialist Gelderland achterhaalt de aanleiding van de wateroverlast. Op basis van een offerte op maat krijgt u een helder inzicht in de noodzakelijke werkzaamheden voor herstel. Deze offerte kan worden gebruikt om de schade bij uw verzekeraar te claimen.

Offerte waterschade oplossen naar uw verzekeraar sturen

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand, met bijkomende waterschade? Neem contact op met Dakspecialist Gelderland. Dan krijgt u:

  • Gratis professionele dakinspectie om de oorzaak van het lekkageprobleem vast te stellen.
  • Fotoreportage (op aanvraag).
  • Een scherpe offerte op maat voor de noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden.
  • Deskundig advies over het verhelpen van de waterschade.
  • Een door uw verzekeringsmaatschappij geaccepteerde offerte.
  • 10 jaar garantie op onze producten en werkzaamheden.
WhatsApp WhatsApp ons