fbpx

Is uw dak toe aan onderhoud?

Heeft u de hulp nodig van een vakkundige en voordelige dakdekker in Doetinchem naar aanleiding van een daklekkage, stormschade of een beschadiging aan de dakbedekking door achterstallig onderhoud of ernstige slijtage? Dakspecialist Gelderland laat u niet in de regen of kou zitten en zorgt voor een zorgvuldige en vlotte dakreparatie, dakrenovatie of dakvernieuwing. Onze VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in dakpannen en bitumen dakbedekkingen op schuine daken, platte daken en monumentale daken. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden of vraagt direct een gratis vrijblijvende offerte aan voor uw specifieke dakwerkzaamheden.

Een dakdekker in Doetinchem vind u snel door Dakspecialist Gelderland

RTL button bekend van tv

Kosteloze dakinspectie en onderhoudscontract op maat

Het dak van uw woning of bedrijfspand vormt een van de belangrijkste en kwetsbaarste onderdelen. Een lekkage of beschadiging kan grote gevolgen hebben en tot hoge reparatie- en herstelkosten leiden. Het is daarom van belang om de exacte staat van uw dak te weten. Met een kosteloze deskundige dakinspectie geeft de dakdekker in Doetinchem u zekerheid over de conditie van uw dakbedekking. U krijgt te horen of uw dak lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is.

U houdt dakproblemen buiten de deur met een onderhoudscontract op maat. Bovendien verlengt u hiermee de levensduur van uw dakbedekking. Mocht er desondanks buiten uw schuld een daklekkage of dakbeschadiging optreden, staat u sterk bij uw verzekeraar om de herstelkosten vergoed te krijgen. Een onderhoudsabonnement betekent voor de verzekeringsmaatschappij dat u niet nalatig bent geweest in het dakonderhoud.

Dakdekker Doetinchem: uw adres voor alle dakwerkzaamheden

De dakdekker in Doetinchem staat bij acute dakproblemen als een lekkend dak 24 uur per dag voor u klaar, óók op zon- en feestdagen. Met één telefoontje naar onze 24-uursservicedienst wordt uw dakprobleem binnen de afgesproken termijn verholpen. Is er hulp nodig? Dan kunt u een afspraak met ons maken voor dakwerkzaamheden als:

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Dakisolatie: lagere energielast, hoger wooncomfort

Het is slim om de dakwerkzaamheden van uw dakdekker in Doetinchem te combineren met een dakisolatie. U verlaagt hiermee uw energielast en u verhoogt uw wooncomfort en woningwaarde. Dakspecialist Gelderland geeft 10 jaar garantie op de geleverde producten en diensten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

WhatsApp WhatsApp ons