fbpx

Dakdekker plat dak

Een plat dak krijgt door de jaren heel wat te verduren. Denk aan uitdroging door hitte of water op het dak bij regenval. Strenge vorst, hevige stormen met afgebroken takken op het dak en reguliere bladval van omringende bomen hebben ook invloed op de gesteldheid van uw platte dak. Er kan op een gegeven moment door slijtage, achterstallig onderhoud of beschadiging daklekkage optreden. Dakspecialist Gelderland voorziet als erkend, VCA-gecertificeerd vakbedrijf uw vlakke dak van een sterke en duurzame bitumen dakbedekking. Hierdoor kunt u minstens 10 tot 15 jaar genieten van een nieuw dak en zelfs nog langer als u kiest voor periodiek dakonderhoud. Hiermee voorkomt u dakproblemen en navenant hoge kosten.

RTL button bekend van tv

Lekkage plat dak voorkomen met gratis dakinspectie

Een plat dak is vervaardigd van draagbalken met daarop houten planken, die worden bedekt met afdekmateriaal. Dit daktype is nooit helemaal plat. Het dak heeft een lichte helling, dat ervoor zorgt dat het regenwater wordt afgevoerd. Elk plat dak is daarom voorzien van een goede waterafvoer. Het kan niet voorkomen dat het dak schade oploopt of aan het einde van zijn levensduur komt. Wees lekkage voor en vraag een kosteloze deskundige dakinspectie aan, zodat u tijdig een goed inzicht in de staat van uw dak heeft. Bij noodzakelijke reparatie- of vervangingswerkzaamheden krijgt u van ons een offerte op maat.

  • Actief in heel Gelderland
  • 24-uursservice voor spoed
  • 10 jaar garantie
  • VCA-gediplomeerd vakbedrijf

Bitumen dakbedekking meest voorkomend op platte daken

Platte daken zijn meestal voorzien van een bitumen dakbedekking. Door verwering van het bitumen onder invloed van vocht en uv-straling ontstaat er scheurvorming in het bitumineuze materiaal en een verharding van de bovenlaag, met barsten tot gevolg. Dakspecialist Gelderland verzorgt een nieuwe bitumen dakbedekking  voor uw garage, carport, schuur, uitbouw, veranda of dakkapel van uw woning, kantoor, bedrijfspand of winkel.

Onze vakbekwame, ervaren dakdekkers gebruiken twee soorten bitumen dakbedekking op een plat dak. In APP (Atactisch PolyPropyleen) is elastische kunststof verwerkt, terwijl SBS (Styreen Butadieen Styreen) kunstmatig gefabriceerd rubber bevat. De bitumensoorten hebben bijzondere voordelen, zoals daar zijn:

  • Eenvoudig te verwerken vanwege soepelheid en buigzaamheid.
  • Uitstekende hechting (vanwege hoge kleefkracht) op uw platte dak.
  • Duurzaam, sterk, waterdicht en uv-bestendig.
  • Onderhoudsvriendelijk en bestand tegen wisselende en extreme weersomstandigheden.

Directe hulp bij schade of lekkage aan uw vlakke dak

Dakspecialist Gelderland staat voor u klaar bij een acuut dakprobleem, bijvoorbeeld bij stormschade of bij een lekkend plat dak. Als u een daklekkage meldt, verhelpt onze 24-uursservicedienst uw dakprobleem zo snel mogelijk. Heeft u ruimte onder uw vlakke dak? Dat is het zeker te overwegen om de dakwerkzaamheden te combineren met effectieve dakisolatie. Dit betaalt zich dik terug. Onze dakisolatie met een brandvertragende, thermische en waterafstotende laag brengt uw energiekosten fors omlaag en verhoogt uw wooncomfort en waarde van uw woning.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 024 202 2100, e-mailen ([email protected]) of gebruikmaken van het contactformulier.

Dakdekker in Gelderland voor elke klus aan plat dak

Dakspecialist Gelderland is uw betrokken, betrouwbare en voordelige dakdekker voor uiteenlopende klussen aan uw platte dak. Wij geven 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Heeft u hulp nodig, wilt u advies op maat of heeft u behoefte aan meer informatie over onze dakwerkzaamheden? Neem gerust contact op. Wij staan voor u klaar.

WhatsApp WhatsApp ons