fbpx
 

Over ons

Over ons

Dakspecialist Gelderland is expert in uiteenlopende dakwerkzaamheden. Van het plaatsen, repareren en onderhouden van dakpannen op schuine daken en bitumen dakbedekking op platte daken tot dakisolatie, zinkwerk, dakrenovatie en onderhoud en het verhelpen van lekkageschade. Onze VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers verrichten een gratis deskundige dakinspectie om de staat van uw dak in kaart te brengen. Met een voordelig onderhoudscontract houdt u dakproblemen buiten de deur én verlengt u de levensduur van uw dakbedekking. Bij een daklekkage met waterschade kunt u een beroep doen op onze 24-uursservice, die bij spoed dag en nacht voor u klaar staat voor reparatie en herstel van uw dak en toebehoren. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Bekijk onze projecten en lees onze klantenervaringen

Dakspecialist Gelderland zorgt ervoor dat u zeker bent van uw dak. Bekijk enkele van onze projecten om u een beeld te vormen van onze uiteenlopende werkzaamheden. Lees daarnaast de ervaringen van onze klanten in ons gastenboek. En maak kennis met ons kernteam, bestaande uit:

Theo

Theo

Eigenaar
Oprichter en eigenaar van Dakspecialist Gelderland. Vanuit zijn grote passie voor dakwerkzaamheden ruim tien jaar geleden met het veelzijdige bedrijf gestart.  Dakspecialist Gelderland is in deze periode uitgegroeid tot een allround vakbedrijf, dat dagelijks op hoog niveau actief is op platte, schuine of monumentale daken. De klant staat bij ons écht centraal. Wij denken met u mee, geven vakkundig en eerlijk advies en voeren de werkzaamheden naar volle tevredenheid uit. Ons bedrijf is gebouwd op de pijlers vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze reclame!

Bart

Bart

Uitvoerder
Al meer dan vijf jaar uitvoerder en volwaardig dakdekker bij Dakspecialist Gelderland. Gaat elke dag met veel plezier naar zijn werk vanwege het bijzonder afwisselende werk en de vele klantcontacten in vooral de particuliere sector. Elke dag wachten er nieuwe uitdagingen, van het verhelpen van een lekkage of een stormschade tot het vervangen van lood bij de schoorsteen of het vervangen van hemelwaterafvoeren. Elke dag een tevreden klant, dát is de werkhouding van Bart.
Rico

Rico

Dakdekker
Ruim twee jaar werkzaam bij Dakspecialist Gelderland. Begonnen als leerling-dakdekker en inmiddels uitgegroeid tot beginnend dakdekker die alle basisvaardigheden van het vak beheerst. Gemotiveerd om een volleerd dakdekker te worden. Rico hoopt nog vele jaren aan Dakspecialist Gelderland verbonden te zijn en zich bij het bedrijf verder te kunnen ontwikkelen.
Leslie

Leslie

Zinkwerk
Ervaren specialist in platte daken, hellende daken en zinkwerk, die al meer dan vijftien jaar werkzaam is in de dakwerken. Waarvan thans ruim vier jaar bij Dakspecialist Gelderland. Leslie voelt zich hier op zijn plek door het kwalitatief goede werk, de even goede werksfeer en de klantgerichte werkwijze.

Hoge kwaliteit, uitstekende service en maximale klantgerichtheid

Dakspecialist Gelderland is een jong en dynamisch bedrijf, waar kwaliteit van hoog niveau, uitstekende service en klanttevredenheid centraal staan. Wij zijn actief in héél Gelderland, van Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Ede en Barneveld tot Doetinchem, Veenendaal, Geldermalsen, Tiel en Zutphen. Een wind- en waterdicht dak boven uw hoofd begint met een kosteloze, vakkundige dakinspectie, zodat u een goed inzicht in de conditie van uw dak heeft.

U komt te weten of uw dak lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Op verzoek maken wij foto’s om een dakprobleem in beeld te brengen. Als herstel- of vervangingsmaatregelen nodig zijn, krijgt u van ons een scherpe offerte op maat. Wij verrichten onze hoogwaardige werkzaamheden op alle soorten daken: van uw woning, kantoor, winkel, garage, bedrijfshal, carport, showroom, dakkapel, aan- of uitbouw.

Volledig ontzorgd dankzij totaalpakket aan dakwerkzaamheden

Dakspecialist Gelderland is vakkundig, betrouwbaar, ervaren en voordelig. Dankzij ons totaalpakket aan dakwerkzaamheden wordt u volledig ontzorgd. U kunt ons inschakelen voor allerhande klussen aan uw dak, waterafvoeren, schoorsteen, schoorsteenkap en dakkapel. Specifiek:

 • Plaatsen, vervangen, repareren en onderhouden van dakpannen en bitumen dakbedekking.
 • Aanbrengen dakisolatie met brandvertragende, thermische en waterafstotende laag.
 • Zinkwerk bij de afwerking van dakranden, dakgoten, kilgoten en regenpijpen.
 • Nieuw aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoeren.
 • Lood-, voeg- of metselwerk vernieuwen bij de schoorsteen of dakkapel.
 • Nokvorstenrenovatie met gebruik van duurzame, stormvaste dakmortel.
 • Plaatsen van schoorsteenkappen en toebehoren.
 • Reinigen, coaten en/of impregneren van uw dak en gevel.
 • Opsporen en verhelpen van daklekkage, waterschade en stormschade.
 • Offertes bij schades die geaccepteerd worden door uw verzekeraar.
 • Periodiek onderhoud aan uw dak en toebehoren, in een frequentie naar wens.
Kim Schaars
14:40 24 Nov 22
Wat een super ervaring was dit. Maandag gebeld ivm een flinke lekkage. Dinsdag komen kijken en op donderdag zeer vakkundig gemaakt. Twee jonge medewerkers die niet alleen heel vakkundig hun werk deden maar ook de klantvriendelijkheid wil ik benoemen. Een zeer positieve ervaring die je niet vaak mee maakt. Bedankt Gr fam schaars
Roland Vlemmings
06:57 11 Oct 22
Helemaal top geholpen. Vriendelijk en deskundig personeel dat meedenkt. Bedankt voor jullie snelle hulp!
Naomi De deugd
09:27 27 Sep 22
Karel Frijters
15:13 20 Sep 22
Contact formulier ingevuld ivm lekkage van mijn platte dak in de garage. Theo reageerde zeer snel afspraak gemaakt en tijdens het nakijken van het probleem wat niet gelijk kon worden opgelost goed advies gegeven en voor ons een ander bedrijf ingeschakeld om het lek te vinden.Theo bedankt voor de snelle service en het goede advies, Mvrg Fam Frijters.

Neem contact op met dé dakspecialist in Gelderland

Wilt u meer informatie of advies over onze dakwerkzaamheden? Neem gerust contact op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

WhatsApp WhatsApp ons