fbpx

Op zoek naar een ervaren dakdekker?

Woont u in Barneveld of omgeving en heeft u last van een daklekkage, afgebrokkelde dakpannen of een versleten bitumen dakbedekking? Schakel de VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekker in Barneveld in voor reparatie, renovatie, vernieuwing of onderhoud van uw dak en toebehoren. Wij sporen de oorzaak van uw dakprobleem op en wij zorgen voor een wind- en waterdicht dak. Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze gratis deskundige dakinspectie, waarbij op verzoek ook foto’s van de beschadigde dakdelen worden gemaakt. Heeft u waterschade die met spoed moet worden verholpen? Dankzij onze 24-uursservice wordt u zo snel mogelijk geholpen.

Dakdekker Barneveld op de kaart

RTL button bekend van tv

Dakpannen op schuine daken en bitumen op platte daken

Dakspecialist Gelderland is als uw betrouwbare en voordelige dakdekker in Barneveld dagelijks actief op platte daken, schuine daken en monumentale daken. Wij leggen keramische of betonnen pannen op schuine daken. Keramische dakpannen hebben een wat langere levensduur (circa 50 jaar) dan betonnen dakpannen (ongeveer 30 jaar). Platte daken worden in de meeste gevallen voorzien van een bitumen dakbedekking, dat sterk, duurzaam, uv-bestendig en onderhoudsarm is. U heeft 10 tot 15 jaar plezier van uw bitumineuze dakbedekking.

Met een voordelig onderhoudscontract verlengt u de levensduur van uw platte of hellende dak en dakbedekking. Bij een onvoorziene dakschade staat u bovendien sterker bij uw verzekeraar, die periodiek onderhoud een belangrijk criterium vindt om de schade uit te keren.

Dakdekker in Barneveld combineert een dakrenovatie met dakisolatie

Staat u voor een dakrenovatie of dakvernieuwing? Dan is het slim om deze dakwerkzaamheden te combineren met het plaatsen van thermische, waterafstotende en brandvertragende dakisolatie. Het scheelt u veel geld op uw energierekening en u behaalt een aantrekkelijke winst qua wooncomfort en woningwaarde. De dakdekker in Barneveld is u ook van dienst met:

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Een schoon dak verlengt de levensduur van uw dakbedekking

Een schoon dak verlengt de levensduur van uw dakbedekking én is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Met een dakreiniging door de dakdekker uit Barneveld voorkomt u dat uw dak wordt aangetast door mos- en algenvorming, vuil, kalkaanslag en vogeluitwerpselen. Een coating zorgt voor een extra beschermlaag, in een kleur naar keuze. Met impregneren houdt u ook witte vlekken door zoutuitslag, schimmelvorming en vorstschade op afstand.

Benieuwd naar de diensten van uw dakdekker in Barneveld? Neem gerust contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende gratis offerte.

WhatsApp WhatsApp ons