fbpx
 

Dakisolatie

In een matig tot slecht geïsoleerde woning wordt het in de wintermaanden te koud en op zomerse dagen te warm. Met een effectieve dakisolatie door Dakspecialist Gelderland geniet u het hele jaar door van de juiste temperatuur in huis. En meer dan dat. Een hoogwaardige isolatie van uw dak brengt enerzijds uw energiekosten flink omlaag en verhoogt anderzijds uw woongenot en waarde van uw woning. Een dakisolatie is perfect te combineren met een dakrenovatie of het leggen van nieuwe dakpannen. Aarzel niet en informeer naar de isolatiemogelijkheden die winst voor uw portemonnee, het milieu en uw wooncomfort opleveren.

Jaarlijks veel geld besparen met isolatie van uw dak

Dakspecialist Gelderland kan zowel platte daken als schuine daken isoleren. Gemiddeld gaat circa een kwart tot bijna één derde van de warmte in huis via het dak verloren. Een vakkundige dakisolatie kan u veel geld op uw energierekening besparen. De investering in de isolatiemaatregelen heeft u binnen enkele jaren terugverdiend. Een geïsoleerd dak is nog meer van belang als u de zolder, de aanbouw of de uitbouw als extra leefruimte gebruikt. Naast meer wooncomfort en milieuwinst (door minder CO2-uitstoot), kunt u met het isoleren van een schuin dak een fors lagere energielast realiseren. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw woningtype. Cijfers van de Consumentenbond zijn:

  • Tussenwoning: jaarlijks circa € 500 besparen.
  • Twee-onder-één-kapwoning of hoekwoning: jaarlijks circa € 600 besparen.
  • Vrijstaande woning: jaarlijks circa € 1.000 besparen.

Eenvoudige en snelle dakisolatie met innovatieve folie

Dakspecialist Gelderland isoleert eenvoudig en snel uw dak, waarbij het niet noodzakelijk is om uw dak met isolatieplaten te verhogen. Onze VCA-gecertificeerde en ervaren dakdekkers gebruiken voor een doeltreffende dakisolatie een innovatieve isolatiefolie, met een thermische, brandvertragende en waterafstotende laag. Vooraf kan de gewenste isolatiewaarde worden bepaald.

Na uw akkoord van een door ons uitgebrachte maatofferte, gaan wij als dakexpert voor u aan de slag. Onze dakdekkers verwijderen de dakpannen, panlatten en tengellatten en maken het dak vrij van stof, spijkers en eventuele vogelnesten. Hierna begint de dakopbouw, met het aanbrengen van de tengellatten, isolatiefolie en panlatten. Tot slot worden de bestaande of nieuwe dakpannen op uw schuine dak gelegd. Uw dak is klaar én geïsoleerd!

Isoleren van de zolder meest effectieve maatregel

Bespaar jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening met een doeltreffende dakisolatie door Dakspecialist Gelderland. Het isoleren van de zolder is de meest effectieve wijze voor het warmte- en koubestendig maken van uw woning. De warmte in huis stijgt namelijk op en vervliegt via het dak naar buiten. Onze dakspecialisten adviseren u op maat over de beste dakisolatie, rekening houdend met belangrijke zaken als de dakopbouw en de mate van condensvorming in huis.

Bent geïnteresseerd in dakisolatie en wilt u hierover meer informatie of advies? Neem contact op met Dakspecialist Gelderland en laat u deskundig informeren.

WhatsApp WhatsApp ons