fbpx

Dakdekker in Brummen

Dakspecialist Gelderland is dé dakdekker in Brummen als het gaat om hoogstaande en verzorgde dakwerkzaamheden. Als allround bedrijf met ervaren, VCA-gecertificeerde dakdekkers staan innovatie, ambachtelijk vakmanschap en een klantgerichte werkwijze centraal. Wij zijn dagelijks actief met dakrenovatie, dakonderhoud, dakreparatie en dakvernieuwing, met specialisaties in bitumen dakbedekking, dakpannen en dakisolatie. Onze klantenkring loopt uiteen van particulieren tot opdrachtgevers in de woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Bekijk de ervaringen van onze klanten en overtuig u van de mogelijkheden van onze veelomvattende dakwerkzaamheden.

Dakdekker in Brummen

RTL button bekend van tv

Regelmatige controle en onderhoud van uw dak van groot belang

Regelmatige controle en onderhoud van uw dak is van groot belang, want het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw woning of bedrijfspand. U wilt voorkomen dat er ernstige waterschade optreedt door een daklekkage, de dakconstructie wordt beschadigd en uw interieur door vochtproblemen wordt aangetast. Wend dit gevaar af met een gratis deskundige dakinspectie door uw dakdekker in Brummen. Op basis van de bevindingen krijgt u een maatadvies over de beste oplossing en een offerte voor eventueel noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden.

Met het afsluiten van een periodiek onderhoudscontract bij Dakspecialist Gelderland verlengt u de levensduur van uw dak en dakbedekking. Hiermee staat u sterk bij uw verzekeraar, in geval van een onvoorziene dakschade. De meeste verzekeringsovereenkomsten schrijven een jaarlijks onderhoud door de eigenaar van het dak voor.

Uw dakdekker in Brummen ontzorgt u volledig met allerhande dakwerkzaamheden

Uw dakdekker in Brummen is dagelijks actief met het leggen van bitumen dakbedekkingen op platte daken en licht hellende daken en dakpannen op schuine daken. Onze dienstverlening is erop gericht dat u volledig wordt ontzorgd. Wij helpen u ook met professionele werkzaamheden aan uw dak en toebehoren als:

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Uw adres voor dakklussen op afspraak of spoedeisende dakproblemen

Dakspecialist Gelderland verricht niet-spoedeisende dakwerkzaamheden op afspraak en beschikt over een 24-uursservice voor acute dakproblemen met daklekkage, bijvoorbeeld ontstaan door stormschade. Daarbij leveren wij altijd maatwerk. De ervaren dakdekkers van uw dakdekker in Brummen werken met de modernste materialen en gereedschappen om vakwerk van hoog niveau af te leveren. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Neem direct telefonisch (024 – 202 21 00) of per e-mail ([email protected]) contact op met uw vragen of verzoeken. Of vul het online contactformulier in. Wij reageren snel.

WhatsApp WhatsApp ons