fbpx
 

Lood vernieuwen schoorsteen

Lood vernieuwen schoorsteen

Het lood aan de schoorsteen zorgt voor een waterdichte afdichting tussen het dak en de schoorsteen. De metalen flappen voorkomen dat er vocht via de schoorsteen naar binnen slaat. De schoorsteen is tegelijkertijd een zwakke plek in het buitenhouden van regenwater. De kwaliteit van het lood gaat na een aantal jaren achteruit. Het lood wordt dunner en kan op een gegeven moment splijten of barsten. Dakspecialist Gelderland zorgt met een vakkundig lood vernieuwen aan de schoorsteen dat u geen last krijgt van lekkage en bijkomende hoge kosten.

Verouderd lood aan de schoorsteen kan naast lekkage ook tot andere dakproblemen leiden. Vooral oudere woningen kunnen te kampen hebben met vochtplekken op het plafond en de muur rond de schoorsteen. Als uw schoorsteenlood versleten, beschadigd of verweerd is, is het verstandig om zo snel mogelijk het lood te vernieuwen aan de schoorsteen.

Een specialistenklus die bij Dakspecialist Gelderland in goede handen is. Onze VCA-gecertificeerde dakdekkers verrichten een deskundige gratis dakinspectie en zorgen ervoor dat uw schoorsteen en dak altijd in goede conditie zijn. Aarzel niet en neem contact op.

WhatsApp WhatsApp ons