fbpx

Verzekeringswerk

Verzekeringswerk

Wilt u de garantie dat uw verzekeraar schade uitkeert bij een daklekkage of dakbeschadiging buiten uw schuld? Met een onderhoudscontract op maat van Dakspecialist Gelderland hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw schadekosten bij een onvoorzien dakprobleem niet volledig of deels worden vergoed. Verzekeringsmaatschappijen keren namelijk alleen uit als de schade niet uw eigen schuld is én u niet nalatig bent geweest. Achterstallig onderhoud wordt als een vorm van nalatigheid gezien. Met periodiek onderhoud bent u dus gedekt voor onverhoedse dakschades.

Periodiek onderhoud van belang voor uw verzekeraar

Met een voordelig onderhoudsabonnement en een gratis deskundige dakinspectie bij Dakspecialist Gelderland kunt u aantonen dat u niet nalatig bent in het dakonderhoud. Uw verzekeraar ziet dat uw dak regelmatig wordt geïnspecteerd en onderhouden. Periodiek dakonderhoud (bijvoorbeeld één of twee keer per jaar) voorkomt grote dakschades. Eventuele dakproblemen worden vroegtijdig gesignaleerd en de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd.

Meer informatie over onderhoud, inspectie en verzekeringswerk

U bepaalt zelf de frequentie van het onderhoud aan uw dak. Tijdens het bezoek wordt de conditie van de dakbedekking nauwkeurig onderzocht, het dak en de hemelwaterafvoeren gereinigd en waar nodig kleine reparaties uitgevoerd. Meer weten over de mogelijkheden van onderhoud en inspectie en het belang voor uw verzekering? Neem gerust contact met ons op met uw vragen of verzoeken.

WhatsApp WhatsApp ons