fbpx

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Wilt u problemen aan uw dak voorkomen en de levensduur van uw dakbedekking verlengen? Met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract op maat bij Dakspecialist Gelderland hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de staat uw dak. Alle risicogebieden aan uw dak en toebehoren worden nauwkeurig onderzocht bij een gratis deskundige dakinspectie, uw dak wordt gereinigd van algen, mossen, vuil, kalkaanslag en vogeluitwerpselen én er worden kleine reparaties aan uw dak uitgevoerd. Met periodiek onderhoud staat u ook sterker bij uw verzekeraar, mocht er eens een daklekkage met waterschade zijn. U bent hiermee gedekt voor onverwachte dakschades die buiten uw schuld zijn ontstaan.

Dakproblemen voorkomen en levensduur dak verlengen

Het dak van uw woning of bedrijfspand wordt in de loop der jaren aangetast door luchtverontreiniging, vuil, aanslag en de wisselende, soms extreme weersomstandigheden. Van hagelbuien, sneeuw en vorst tot de uv-straling van de zon en hevige windstoten. Om stormschade te voorkomen of beperken is een onderhoudsabonnement een slimme keuze. Met periodiek onderhoud worden dakproblemen namelijk tijdig gesignaleerd en verholpen, voordat er grote gevolgschade optreedt. Denk aan zaken als:

Onderhoudscontract met reinigen of coaten van uw dak

Met periodiek dakonderhoud op basis van een onderhoudscontract bij Dakspecialist Gelderland houdt u dakproblemen buiten de deur. U heeft geen achterstallig onderhoud en u weet precies wanneer de dakbedekking op uw platte dak of schuine dak aan het einde van zijn levensduur is.

Met reinigen of coaten maken wij uw dak tot het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Het vuil en de aanslag wordt onder hoge druk met heet water van uw dak gespoten. De dakpannen of andere dakbedekking blijft hierbij onbeschadigd. Een coating geeft uw dak een vocht- en vuilafstotende beschermingslaag. Al naar gelang uw woonstijl, kunt u een passende kleur coating kiezen.

Onze VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers kunnen tevens uw dakpannen en gevel impregneren. Dit helpt goed tegen doorslaand vocht en poreus geworden pannen en muren, schimmelvorming, zoutuitslag met witte vlekken en hardnekkige mos- en algenvorming.

Periodiek onderhoud die zich ruim terugverdient

Dakspecialist Gelderland zorgt voor onderhoud en reiniging van uw dakbedekking, schoorsteen, nokvorsten, zinkwerk en waterafvoeren.  Afhankelijk van uw wensen, komen wij één of twee keer per jaar bij u langs voor onderhoud aan uw platte dak, hellende dak of monumentale dak. Wij verrichten dakonderhoud voor particulieren en bedrijven, zowel in nieuwbouw als renovatie. Neem een kijkje bij onze projecten om u een beeld te vormen van onze diensten. En lees gelijk de ervaringen van onze klanten. Geïnteresseerd in een voordelig onderhoudscontract dat zich dik terugverdient? Neem contact op met Dakspecialist Gelderland.

WhatsApp WhatsApp ons