fbpx
 

Reiniging & Coaten

Dakreiniging

Mos- en algenvorming, vervuiling, kalkaanslag en vogeluitwerpselen tasten uw pannendak aan. Dit levert op den duur problemen op. Het mos, vuil en vet nestelt zich in de poriën van de dakpannen, met als gevolg dat deze poreus worden en afbrokkelen. Daklekkage is dan niet ver weg. Bovendien wordt de levensduur van uw dakpannen fors verkort. Het reinigen en/of coaten van uw dak biedt een sluitende oplossing tegen al deze problemen. Uw pannendak krijgt weer een stijlvolle uitstraling en wordt het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan voor een effectieve dakreiniging of coating van uw dak.

Effectieve dakreiniging gevolgd door coaten

Bij een dakreiniging door Dakspecialist Gelderland wordt al het mos, vuil en aanslag onder hoge druk met heet water van het dak gespoten. Hierdoor krijgen uw dakpannen hun authentieke uitstraling terug. Ze blijven onbeschadigd bij de reinigingsbehandeling. Onze VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers kunnen na de reiniging uw gehele dak coaten of impregneren. Dit levert u diverse voordelen op, specifiek:

  • Vocht- en vuilafstotende beschermingslaag op het dak.
  • Verlenging van de levensduur van het dak.
  • Dakpannen blijven steviger en brokkelen minder snel af.
  • Bij coating de mogelijkheid om uw dak een gewenste kleur te geven.

Gratis dakinspectie om aantasting dak op te sporen

Wilt u weten of het uit dakbehoud nodig is om uw dak te reinigen en/of coaten? Vraag een kosteloze deskundige dakinspectie aan bij Dakspecialist Gelderland. Dat geeft u direct een helder inzicht in de staat van uw dak. Specifiek of er sprake is van aantasting van dakpannen door mos, vuil, algen of kalkaanslag.

Dakspecialist Gelderland is expert is dakreiniging en coating. Met een onderhoudscontract op maat hoeft u zich geen zorgen meer te maken over achteruitgang van uw dakbedekking. Met voordelig dakonderhoud voorkomt u daklekkage en verlengt u de levensduur van uw dak. Onze dakdekkers reinigen niet alleen het dakoppervlak, maar ook de dakgoten en regenpijpen.

Dak optimaal bestendig tegen vocht, vuil en uv-straling

Zowel met reinigen als coaten maakt u uw dak bestendig tegen vocht, vuil en uv-straling. Bij coaten kunt u kiezen voor een speciale kleur of tint om uw dak een nieuwe look te geven. De vloeistof dringt tot diep in de poriën van de dakpannen door. Het coaten van uw dakpannen is een kostenbesparend alternatief voor de aanschaf van nieuwe dakpannen. Uw dak oogt als nieuw, zonder dat u investeert in een nieuw pannendak.

Wilt u uw dak met reinigen en/of coaten weer in originele staat herstellen en een mooi aanzien geven? Neem contact op met Dakspecialist Gelderland en wij zorgen ervoor dat uw dak weer vele jaren meegaat.

WhatsApp WhatsApp ons