fbpx

Dakrenovatie & Onderhoud

Dakrenovatie en Onderhoud

Heeft u last van stormschade aan uw dak, een verzakt dak of daklekkage door een beschadiging, slijtage of achterstallig onderhoud? Zijn er dakpannen kapot of poreus, of zitten er scheuren in uw bitumen dakbedekking? Dakspecialist Gelderland zorgt er met een vakkundige dakrenovatie voor dat uw dak weer wind- en waterdicht wordt en er mooi uitziet. Daarnaast minimaliseren wij met periodiek dakonderhoud de kans op lekkage. Bovendien weet u dankzij onze gratis dakinspectie tijdig hoe de staat van uw dak is.

Renovaties en onderhoud platte en schuine daken

Dakspecialist Gelderland verricht dakrenovaties en pleegt regelmatig onderhoud aan platte daken of schuine daken. Hiermee houdt u daklekkage en andere schades buiten de deur. Niet elke lekkage is direct zichtbaar in uw woning of bedrijfspand, omdat eerst alleen de bovenste daklaag vochtig wordt. Als de lekkage doordringt tot de isolatielaag en de dakconstructie, bent u verder van huis met hoge herstel- en vervangingskosten.

Onze 24-uursservicedienst zorgt voor een spoedreparatie. U hoeft het echter niet zover te laten komen. Als u kiest voor een voordelig onderhoudscontract op maat van Dakspecialist Gelderland, blijft u grote problemen voor.

Maatwerk in pannen-, bitumineuze en monumentale daken

Dakspecialist Gelderland is expert in renovatie en onderhoud van pannendaken en bitumineuze daken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het met ambachtelijk vakmanschap renoveren van monumentale daken. Daarbij gaan wij voor maatwerk. Uw specifieke wensen staan centraal. Wij verrichten zorgvuldige en vakbekwame dakrenovaties in allerlei stijlen, van standaard tot nostalgisch of modern. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op.

WhatsApp WhatsApp ons