fbpx

Dakdekker in Nijmegen

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare dakdekker in Nijmegen voor reparatie, renovatie, vernieuwing of onderhoud van uw platte dak, schuine dak of monumentale dak? De dakdekkers van Dakspecialist Gelderland zijn VCA-gecertificeerd en ervaren in het vakkundig en vlot opsporen en verhelpen van alle soorten dakproblemen. Wij zijn expert in het leggen of vervangen van dakpannen en een bitumen dakbedekking. Wilt u weten wat de staat van uw dak en toebehoren is en of u last heeft van schade of lekkage door achterstallig onderhoud of slijtage van de dakbedekking? Vraag een gratis deskundige dakinspectie aan en u weet precies waar u aan toe bent en welke stappen te ondernemen.

Dakdekker in nijmegen en omgeving

RTL button bekend van tv

Spoedhulp bij een acute daklekkage en hevige stormschade

Als allround dakdekker in Nijmegen staan wij in allerlei situaties voor u klaar. Heeft u een stormschade met afgebroken takken op uw beschadigde dak, of dakpannen die door hevige windstoten verschoven of van het dak gewaaid zijn? Wij komen zo snel mogelijk langs op locatie om uw dak te herstellen en wind- en waterdicht te maken. Voor spoedgevallen, zoals bij een daklekkage, kunt u een beroep doen op onze 24-uursservice. Meld direct uw lekkage en een van onze vakkundige monteurs komt binnen de afgesproken termijn bij u langs om het dakprobleem op te lossen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Gelderland
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Nijmegen: uw adres voor dakrenovatie en onderhoud

Dakrenovatie en onderhoud behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van uw dakdekker in Nijmegen. Denk aan het vervangen van kapotte of poreuze dakpannen, of het vernieuwen van een gescheurde bitumineuze dakbedekking. Maar ook aan een nokvorstenrenovatie om een lekkend dak te voorkomen en schoorsteenonderhoud tegen versleten of gebogen lood en beschadigde en poreuze voegen en metselwerk.

Uw Nijmeegse dakdekker helpt u aan schoorsteenkappen en toebehoren. Wij zorgen voor het impregneren van uw gevels en dakpannen, evenals het reinigen en coaten van uw dak tegen algen- en mosvorming, vuil, kalkaanslag en vogeluitwerpselen.

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Onderhoudscontract om dakproblemen te voorkomen

Moet er zinkwerk worden vervangen of vernieuwd bij de afwerking van de dakranden, dakgoten, kilgoten en regenpijpen? Voor dé dakdekker in Nijmegen is dit geen enkel probleem. Grote schades aan uw dak en bijkomende hoge kosten worden voorkomen met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract bij Dakspecialist Gelderland. U verlengt hiermee de levensduur van uw dakbedekking én u staat sterk bij uw verzekeraar als er een dakschade moet worden vergoed.

Geïnteresseerd in de diensten van uw dakdekker in Nijmegen? Bekijk onze projecten, lees de ervaringen va onze klanten en neem contact op.

WhatsApp WhatsApp ons