fbpx

Lekkage, slijtage of schade aan uw dak

Heeft u lekkage of schade aan uw platte dak of schuine dak? Wilt u nieuwe dakpannen of een bitumen dakbedekking vanwege slijtage of achterstallig onderhoud? In alle gevallen is Dakspecialist Gelderland uw vakkundige en betrouwbare dakdekker in Ede. Onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd, ervaren en klantgericht. Wilt u twee vliegen in één klap slaan? Combineer een waterdicht dak met dakisolatie, dat bestaat uit een thermische, waterafstotende en brandvertragende laag. U bespaart hiermee jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening én u verhoogt uw wooncomfort en woningwaarde. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dakdekker Ede en omgeving

RTL button bekend van tv

Maximale zekerheid met een dakinspectie en periodiek onderhoud

De dakdekker in Ede verricht uiteenlopende dakwerkzaamheden op hoog niveau. Bij een daklekkage met waterschade of een gehavend dak door stormschade is het van belang om eerst de oorzaak van het dakprobleem op te sporen. Wij verzorgen een gratis deskundige dakinspectie om de staat van uw dak inzichtelijk te maken. De bron van het dakprobleem wordt achterhaald en na akkoord op een scherpe offerte worden de noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

U verlengt de levensduur van uw dak en dakbedekking met een voordelig onderhoudscontract op maat. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de conditie van uw dak. Bovendien heeft u bij een dakschade buiten uw schuld om de garantie dat uw verzekeraar de schade uitkeert. Een lekkage of beschadiging van uw dak is door een van buiten komend onheil niet altijd te voorkomen. Geen nood. Als dakdekker in Ede hebben wij een 24-uursservice voor spoedgevallen.

Dakdekker Ede: Werkzaamheden beperken zich niet tot het dak alleen

De werkzaamheden van de allround dakdekker in Ede beperken zich niet tot het dak alleen. Wij houden ons ook dagelijks bezig met het repareren, renoveren, vervangen of onderhouden van waterafvoeren (dakgoten, kilgoten en regenpijpen), zinkwerk, nokvorsten en schoorstenen. Van herstel van metsel- en voegwerk tot het vernieuwen van lood. Daarnaast zijn wij actief met:

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Neem contact op voor maatwerk in uiteenlopende dakwerkzaamheden

Dakspecialist Gelderland levert als veelzijdige dakdekker in Ede maatwerk. Denk aan het realiseren van stijlvol lood- en zinkwerk bij woningen en bedrijfspanden. Aan dakpannen in uw favoriete kleur of materiaal dat bij uw woonstijl past. Wat uw wensen in dakwerken ook zijn, uw dakdekker realiseert het naar uw volle tevredenheid. Onze klantenervaringen spreken voor zich.

WhatsApp WhatsApp ons