fbpx

Dakdekker in Geldermalsen

Is de dakbedekking op uw platte dak, schuine dak of monumentale dak aan reparatie of vervanging toe? Zijn uw nokvorsten versleten en brokkelen ze af? Of moet zowel het loodwerk als het voeg- en metselwerk bij de schoorsteen worden hersteld of vernieuwd? Schakel in alle gevallen de hulp in van de dakdekker in Geldermalsen.

De VCA-gecertificeerde, ervaren dakdekkers van Dakspecialist Gelderland werken dagelijks op hoog niveau. Wij leggen net zo gemakkelijk een pannendak als een bitumen dakbedekking. Als uw dak toch open ligt, is het slim om de dakwerkzaamheden te combineren met een effectieve dakisolatie die zich dik terugbetaalt. U bespaart jaarlijks flink op uw energielast en u verhoogt uw wooncomfort en woningwaarde.

Dakspecialist Gelderland is dakdekker in onder andere Geldermalsen

RTL button bekend van tv

Dakpannen of een bitumen dakbedekking vervangen of nieuw plaatsen

De dakdekker in Geldermalsen is gespecialiseerd in dakvernieuwing, dakrenovatie en onderhoud. Als ervaren dakdekker leggen wij dagelijks bitumen dakbedekkingen op platte daken. Bitumen is sterk, waterdicht en bestand tegen uv-straling. Het materiaal heeft een hoge treksterkte, hecht uitstekend en is eenvoudig te verwerken. Een bitumineuze dakbedekking gaat 10 tot 15 jaar mee en vaak langer als u kiest voor periodiek onderhoud. Dakspecialist Gelderland heeft onderhoudscontracten op maat voor duurzaam behoud van uw dak.

Voor een hellend dak zijn dakpannen de ideale bedekking. Uw dakdekker in Geldermalsen legt zowel keramische dakpannen als betonnen dakpannen in elke vorm en kleur. Beide dakpansoorten zijn van goede kwaliteit, alleen hebben keramische pannen een langere levensduur dan betonnen pannen (50 om 30 jaar). Wilt u een nieuw pannendak? Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan.

Dakdekker in Geldermalsen verricht gratis vakkundige dakinspectie

Duurzaam behouw van uw dak en dakbedekking start met een gratis deskundige dakinspectie door de dakdekker in Geldermalsen. Dit vindt plaats op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Een nauwkeurig onderzoek maakt duidelijk of uw dak lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud heeft of aan het einde van zijn levensduur is. Is er sprake van een daklekkage? Roep meteen onze hulp in. Dankzij onze 24-uursservice wordt uw dakprobleem met eventuele waterschade snel verholpen.

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Allround vakspecialist in dakwerken

De dakdekker in Geldermalsen is een allround vakman in dakwerken. Met ons lood- en zinkwerk wordt uw dak en toebehoren waterdicht afgesloten. Wij repareren, vervangen en vernieuwen kilgoten, dakgoten en regenpijpen. Wij beschermen uw gevel en dakbedekking tegen mos- en algenvorming, vuil, kalkaanslag en vogeluitwerpselen met reinigen en coaten of impregneren. Gun uw dak een langere levensduur en informeer naar de vele mogelijkheden.

WhatsApp WhatsApp ons