fbpx

Onderhoud aan uw dak nodig? Of heeft u lekkage?

Heeft u een daklekkage door afgebroken takken die tijdens een storm op uw dak zijn gevallen? Of lekt uw dak door een gescheurde of versleten bitumen dakbedekking of beschadigde, verschoven of van het dak gewaaide dakpannen? Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Uw erkende dakdekker in Veenendaal heeft voor spoedgevallen een 24-uursservice, die 7 dagen per week en 365 dagen per jaar uw lekkende dak weer waterdicht maakt. Bel naar onze spoeddienst en een van onze VCA-gecertificeerde, ervaren monteurs komt zo snel mogelijk naar u toe om uw dakprobleem op te lossen.

Dakdekker in Veenendaal en omgeving voor onderhoud

RTL button bekend van tv

Uiteenlopende werkzaamheden aan dak en toebehoren

Dakspecialist Gelderland is uw dakdekker in Veenendaal voor uiteenlopende dakwerkzaamheden op platte daken, schuine daken en monumentale daken. Naast het repareren, vervangen of vernieuwen van een pannendak of bitumen dakbedekking verrichten wij allerhande werkzaamheden aan de voor een droog dak belangrijke toebehoren. Denk aan dakonderdelen als:

Dakspecialist Gelderland geeft 10 jaar garantie op alle geleverde diensten en producten.

Dakdekker Veenendaal: Gratis deskundige dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Met een gratis deskundige dakinspectie door de dakdekker in Veenendaal weet u of uw dakbedekking, voeg- en loodwerk en goten nog in goede staat zijn. Is dit niet het geval? Dan krijgt u van ons een scherpe offerte voor het noodzakelijke reparatie- en herstelwerk.

Uw dak weer piekfijn in orde brengen is één, uw dak in goede conditie houden is twee. Hiervoor heeft Dakspecialist speciale, voordelige onderhoudscontracten op maat. U blijft (nieuwe) dakproblemen voor en u verlengt de levensduur van uw dakbedekking. Bovendien heeft u met het bewijs van een onderhoudsabonnement de garantie dat uw verzekeraar bij een onvoorziene schade uitkeert.

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Een droog en onderhoudsarm dak boven uw hoofd

Uw dakdekker in Veenendaal zorgt voor een droog en onderhoudsarm dak boven uw hoofd. Met reinigen, coaten of impregneren voorkomt u dat uw dak en dakbedekking in de loop der jaren wordt aangetast door mos- en algenvorming, luchtverontreiniging, kalkaanslag, vogeluitwerpselen en ander vuil. Bent u in Veenendaal of omgeving op zoek naar een betrouwbare, vakkundige en voordelige dakdekker, die gewend is om op hoog niveau te werken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

WhatsApp WhatsApp ons