fbpx

Dakdekker in Wijchen

Zoekt u een betaalbare dakdekker in Wijchen die ambachtelijk vakmanschap op het hoogste niveau biedt? Met Dakspecialist Gelderland heeft u alle diensten voor uw dak in één hand. Wij verzorgen als ervaren, VCA-gecertificeerd bedrijf alle soorten dakwerkzaamheden. Van dakinspectie, dakvernieuwing en verhelpen van daklekkage tot dakrenovatie en onderhoud. Onze dakdekkers zijn bij spoedgevallen – bijvoorbeeld bij stormschade, afgebroken boomtakken op uw dak of van het dak gewaaide dakpannen – snel ter plaatse. Wij beschikken over een 24-uursservice om uw dakprobleem direct en naar volle tevredenheid op te lossen.

Dakdekker in Wijchen

RTL button bekend van tv

Gespecialiseerd in bitumen dakbedekking en dakpannen

Uw dakdekker in Wijchen is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, vervanging en vernieuwing van zowel platte daken als hellende daken. Een bitumen dakbedekking is het meest voorkomend op platte daken. Dakspecialist Gelderland gebruikt twee soorten dakbedekking: APP (Atactisch PolyPropyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen). De bitumensoorten met respectievelijk elastische kunststof en kunstmatig gefabriceerd rubber bevatten vele uitstekende eigenschappen:

  • Vanwege soepelheid en buigzaamheid eenvoudig te verwerken.
  • Door de hoge kleefkracht een zeer goede hechting.
  • Duurzaam, sterk, waterdicht en uv-bestendig.
  • Onderhoudsvriendelijk en bestand tegen wisselende, extreme weersomstandigheden.

Dakpannen zijn de meest gebruikte bedekking op schuine daken. Dakspecialist Gelderland heeft ze als dakdekker in Wijchen in vele soorten, maten, modellen en kleuren. Keramische dakpannen met een gemiddelde levensduur van 50 jaar en betonnen dakpannen die zeker 30 jaar meegaan. Een pannendak biedt de volgende voordelen:

  • Zeer lange levensduur, die u kunt verlengen met het laten uitvoeren van periodiek onderhoud.
  • Onderhoudsarm, brandvertragend en uv-bestendig.
  • Gemakkelijk en snel nieuw te leggen of beschadigde of poreuze dakpannen vervangen.
  • Uitstekend bestand tegen vorst, koude, hagel, regen en hitte.
  • Goed te combineren met coaten of impregneren voor duurzaam dakbehoud.

Dakdekker in Wijchen: ook uw adres voor dakisolatie, zinkwerk en dakafvoeren

Wilt u uw dak renoveren of uw dakbedekking vervangen? Combineer de dakwerkzaamheden met een deskundige dakisolatie door dé dakdekker in Wijchen. Hiermee brengt u uw energielast flink omlaag en u verhoogt uw woningwaarde. U kunt jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening met een effectieve dakisolatie (met een thermische, waterafstotende en brandvertragende laag) door Dakspecialist Gelderland.

Wij geven 10 jaar garantie op onze producten en diensten. Het maakt niet uit welke werkzaamheden aan uw dak en toebehoren noodzakelijk zijn. U wordt volledig ontzorgd met overige diensten als:

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Gratis dakinspectie en onderhoudscontract voor duurzaam dakbehoud

Vraag een gratis dakinspectie aan bij uw dakdekker in Wijchen om de exacte staat van uw dak te weten te komen. Het maakt duidelijk of uw dak beschadigd is, lekkage vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Voor duurzaam behoud van uw dak kunt u het beste de dakinspectie combineren met een onderhoudscontract op maat. Wilt u meer informatie of advies over onze dakwerkzaamheden? Bel direct (024 – 202 21 00) of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

WhatsApp WhatsApp ons