fbpx

Dakreparatie nodig of heeft u lekkage?

Een dakprobleem komt nooit gelegen. Heeft u last van daklekkage of is uw dakbedekking beschadigd door een storm met hevige windstoten en afgebroken takken op uw dak? Dakspecialist Gelderland heeft als dakdekker in Tiel een 24-uursservice voor spoedreparatie en herstel van uw lekkende of beschadigde dak. Wij hebben voor ieder daktype een geschikte dakbedekking. Bij schuine daken worden keramische of betonnen dakpannen gebruikt. Wij hebben ze in vele vormen, maten en kleuren, passend bij uw woonstijl. Op platte daken leggen wij een bitumen dakbedekking, die sterk, waterdicht, uv-bestendig en onderhoudsarm is.

Dakdekker Apeldoorn

RTL button bekend van tv

Specialist in verschillende soorten dakpannen en bitumen dakbedekkingen

De dakdekker in Tiel ontzorgt u helemaal. Naast het repareren, renoveren, vervangen of vernieuwen van dakpannen of bitumineuze dakbedekkingen zijn wij expert in aanverwante werkzaamheden. Wij geven 10 jaar garantie op de geleverde producten en diensten. U kunt ons ook inschakelen voor dakwerken als:

Dakdekker in Tiel zorgt voor reinigen, coaten en impregneren

Het dak van uw woning of bedrijfspand staat dagelijks bloot aan wisselende weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Denk aan mos- en algenvorming, vogeluitwerpselen, kalkaanslag en vuil. Versleten dakpannen zijn poreus en brokkelen af. Een bitumen dakbedekking vertoont aan het einde van de levensduur scheuren. Daklekkage is dan niet ver meer. Met periodiek onderhoud voortvloeiende uit een onderhoudscontract bij uw dakdekker in Tiel blijft uw dak in goede conditie. Sterker nog, u verlengt de levensduur van uw dakbedekking met:

  • Reinigen. De aanslag wordt onder hoge druk met heet water van uw dak gespoten.
  • Coaten. Een vocht- en vuilafstotende beschermlaag op uw dak, in een kleur naar keuze.
  • Impregneren. Met een speciale vloeistof wordt uw dak beschermd tegen vocht, vuil en uv-straling.
Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Gratis deskundige dakinspectie om problemen te voorkomen

Wilt u precies weten wat de staat van uw dak is? Vraag een gratis deskundige dakinspectie aan bij de dakdekker in Tiel. Wij onderzoeken zorgvuldig of uw dak lekt, beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Op verzoek worden er foto’s gemaakt van dakschade. Als dat het geval is, ontvangt u een scherpe offerte voor reparatie- en herstelwerkzaamheden. Aarzel niet en neem contact op met de dakdekker in Tiel om grote dakproblemen en bijkomende hoge kosten te voorkomen.

WhatsApp WhatsApp ons