fbpx

Dakdekker in Wageningen

Wilt u precies weten wat er qua conditie van uw dak en dakonderhoud boven uw hoofd hangt? Dé dakdekker in Wageningen is expert in het bedekken van platte daken en schuine daken. Voor vlakke, egale daken gebruiken wij meestal een bitumen dakbedekking van hoge kwaliteit. Voor hellende daken is een groot assortiment keramische en betonnen dakpannen in alle soorten, maten en kleuren beschikbaar. Onze vakbekwame, VCA-gecertificeerde dakdekkers kunnen het dak voor u vernieuwen,  repareren, renoveren en isoleren. Door onze gespecialiseerde kennis en innovatie te combineren met onze ruime ervaring, zijn wij altijd gefocust op de beste oplossing voor uw dakprobleem.

Dakdekker in Wageningen

RTL button bekend van tv

Gespecialiseerd in alle facetten van het dakdekkersambacht

Kiezen voor Dakspecialist Gelderland als dakdekker in Wageningen is kiezen voor een toonaangevend en dynamisch bedrijf, dat staat voor ambachtelijk vakmanschap, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Een hoogstaande service en volledige ontzorging bij de geplande dakwerkzaamheden zijn voor ons een natuurlijkheid. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle facetten van het dakdekkersambacht. Dit betreft niet alleen de dakbedekking, maar ook de schoorsteen, nokvorsten, het voeg- en loodwerk, de goten en waterafvoeren. Wij zijn u van dienst met:

Dakdekker in Wageningen met gratis dakinspectie en 24-uursservice

Dakspecialist Gelderland is als dakdekker in Wageningen een betrokken en betrouwbaar partner voor particulieren en bedrijven. En is actief in zowel de nieuwbouw, renovatie als utiliteitsbouw. Wij werken op afspraak voor niet-spoedeisende dakwerkzaamheden, bijvoorbeeld een dakrenovatie. Bij acute problemen als een daklekkage kunt u onze 24-uursservice inschakelen, die 7 dagen per week en 365 dagen per jaar paraat staat.

Het is van groot belang om een dakprobleem met lekkage en waterschade te voorkomen. Hiervoor dient u de staat van uw dak te weten. Twijfelt u of uw dakbedekking, lood- en voegwerk en waterafvoeren nog in goede conditie zijn? Vraag direct een gratis deskundige dakinspectie aan bij de dakdekker in Wageningen. Wij onderzoeken naast de dakbedekking de dakopbouw, dakconstructie, afvoeren en toebehoren van het dak. De grondige inspectie resulteert in een advies en een scherpe offerte op maat over eventueel noodzakelijke reparatie- en herstelwerkzaamheden.

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Voordelig onderhoudscontract om dakproblemen buiten de deur te houden

Dakproblemen zijn buiten de deur te houden met het afsluiten van een voordelig onderhoudscontract bij uw dakdekker in Wageningen. Daarbij wordt uw dak gereinigd van vuil, mossen, algen, kalkaanslag en vogeluitwerpselen. Tevens worden er kleine dakreparaties uitgevoerd. Periodiek dakonderhoud is voor verzekeraars een essentiële voorwaarde voor het uitbetalen van de kosten als gevolg van een onvoorziene dakschade. Achterstallig onderhoud wordt namelijk als een vorm van nalatigheid gezien. Met periodiek onderhoud worden dakproblemen vroegtijdig gesignaleerd én wordt de levensduur van uw dakbedekking verlengd.

Geïnteresseerd in de diensten van dé dakdekker in Wageningen? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van een hoogwaardig en droog dak boven uw hoofd.

WhatsApp WhatsApp ons