fbpx

Dakdekker in Zutphen

Bent u op zoek naar een professionele, ervaren en betrouwbare dakdekker in Zutphen, die tevens voordelig in prijs is? Dakspecialist Gelderland voldoet als VCA-gecertificeerd vakbedrijf aan al deze kwalificaties. Wij verrichten alle soorten dakwerkzaamheden op platte daken, schuine daken en monumentale daken, zowel in renovatie als nieuwbouw. Ook voor uiteenlopende reparaties en onderhoud aan daken en toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze projecten en lees onze klantenervaringen voor een eerste indruk van onze dakwerken op hoog niveau. Wij geven 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

Dakdekker Apeldoorn

RTL button bekend van tv

Bitumen dakbedekking op uw platte dak

Uw dakdekker in Zutphen plaatst een bitumen dakbedekking op uw platte dak. Dit materiaal is sterk, waterdicht, uv-bestendig, onderhoudsarm en het heeft een goed hechtend vermogen. Wij leggen dagelijks bitumineuze dakbedekkingen op aan- en uitbouwen, dakkapellen, garages, showrooms, carports, schuren, veranda’s en andere gebouwen. Een bitumen dakbedekking gaat 10 tot 15 jaar mee. De levensduur kan eenvoudig worden verlengd met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Dakspecialist Gelderland. Voor uw verzekeraar is dit een garantiebewijs voor goed dakonderhoud, van belang bij uitkering van een onvoorziene schade.

Dakdekker in Zutphen legt dakpannen op uw schuine dak

Dakpannen zijn veruit de meest voorkomende bedekking van schuine daken. Keramische dakpannen gaan 50 jaar mee, betonnen dakpannen 30 jaar. Als dakdekker in Zutphen leveren en plaatsen wij ze in vele soorten, maten en kleuren. U slaat twee vliegen in één klap als u een nieuw pannendak combineert met het aanbrengen van dakisolatie in de vorm van een folie met een waterafstotende, thermische en brandvertragende laag. De voordelen zijn velerlei: een fors lagere energierekening, meer wooncomfort en een hogere woningwaarde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan.

Nieuwe dakplaat wordt gelegd

Allround dakdekker voor uiteenlopende dakwerken

De dakdekker in Zutphen is voor nog veel meer dakwerkzaamheden in te schakelen, zoals:

Vraag een kosteloze vakkundige dakinspectie aan bij de dakdekker in Zutphen, om de staat van uw dak te weten te komen. Het is het perfecte startpunt voor duurzaam behoud van uw dak. Neem contact op en wij komen langs op een dag en tijdstip dat u het beste schikt.

WhatsApp WhatsApp ons